Lähihoitaja, KoskiHoiva Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Asiakkaamme KoskiHoiva Oy on kotimainen hoivapalvelualan yritys, joka toimii Pirkanmaan alueella. KoskiHoiva tuottaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja kotiin, jotta heidän asiakkaansa voivat elää yksilöllistä ja mielekästä arkea omassa tutussa kotiympäristössään. Perustajaomistajien ideana oli perustaa yritys, jonka arvot pohjautuvat hyvään palveluun, paikallisuuteen ja suomalaisen työn arvostukseen. KoskiHoiva työllistää tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista. 

Etsimme nyt asiakkaamme kasvavaan joukkoon osaavaa

LÄHIHOITAJAA

Pirkanmaalle.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Työ on pääasiassa hyvin itsenäistä kotikäyntityötä. Hoitajan työssä lähtökohtana on ihmisten auttaminen ja työ on erittäin asiakaslähtöistä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin sekä ilta- että päiväaikaan. Työssä liikutaan Tampereen ja lähikuntien alueella, joten ajokortti ja käytössä oleva auto ovat työnteon kannalta toivottavia.

Mitä odotamme hakijalta?

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa joustavaa ja palveluhenkistä joukkuepelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua ja intoa oppia uusia asioita ja kehittää itseään alalla. Valittavalta henkilöltä edellytetään kuntouttavaa hoitotyöotetta ja kykyä toimia kokonaisvaltaisesti eri hoitotyölinjoilla. Hyvällä lähihoitajalla on mahdollisuus urakehitykseen, esim. tiiminvetäjänä.

Odotamme hakijalta myös tehtävään soveltuvaa koulutusta, voimassa olevaa LOP-koulutusta, hygieniapassia ja EA1-koulutusta. Hakijalle olisi suotavaa voimassa oleva tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa (2/3 osaa tutkinnosta suoritettuna) oleva opiskelija, jolla on palava halu päästä käsiksi käytännön töihin. 

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

KoskiHoivalle työllistyessäsi saat työpaikan iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa! Työnantajana KoskiHoiva on joustava ja kannustava. Tarjoamme sinulle Yksityisen sosiaalipalveluiden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Asiakkaallamme on tarjolla myös keikkatyömahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1000

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot