(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Korson kuntoutus- ja arviointiyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Korson kuntoutus- ja arviointiyksikkö

Metsotie 23, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Sinä energinen, ja oppimishaluinen lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija! Tule meille  sijaisuuteen Vantaan vanhusten erityisasumiseen Korson vanhustenkeskukseen kuntoutus- ja arviointiyksikköön.  Korson kuntoutus- ja arviointiyksikkö on 43- paikkainen, lyhytaikaishoidon yksikkö, jossa on lyhytaikaishoidon- ja tehokuntoutuksen hoitojaksoja. 

Olemme olemassa, jotta asiakkaamme pystyisivät asumaan omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Tehtävänämme on hoitaa asiakkaitamme niin, että hoitomme tukee aidosti asiakkaidemme kotona pärjäämistä. Hoitotyö tukee yksilöllisesti asiakkaan toimintakykyä ja mielialaa. Hoito on aidosti kuntouttavaa ja virikkeellistä.

Lyhytaikaishoidon kuntoutujalla tarkoitetaan kotona asuvaa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa tarvitsevaa henkilöä. Työmme on tukea myös omaishoitajaa. Molemmat tulee nähdä lyhytaikaishoidon asiakkaina, vaikka ensisijainen asiakas onkin hän, joka on hoitojaksolla yksikössä.

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

opiskelijalla hyton jakso suoritettuna

Luemme eduksi: Love-lääkehoitoluvan

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2181,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Muhonen Anita

050-3181571

anita.muhonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Virka-aikana

Karin Korve Apulaisosastonhoitaja karin.korve@vantaa.fi Sanna Mikkola Toimintayksikön esimies/ Resurssikeskus sanna.mikkola@vantaa.fi puh: 040-6429395

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.