Lähihoitaja, Kontulan seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Tehtävän kuvaus

Oletko innostunut psykogeriatrisesta hoitotyöstä ja omaat ihmislähtöisen lähestymisen työhösi? Haluaisimme sinut mukaan joukkoomme Kontulan seniorikeskukseen osastolle 5 määräaikaiseen lähihoitajan opintovapaansijaisuuteen. Osastollamme on 3 ryhmäkotia, joista kahdessa on muistisairaita asukkaita ja yhdessä psykogeriatrisia asukkaita, jonne nyt haemme vahvistusta tiimiimme.

Perustehtävänämme on huolehtia, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti ja kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia ja toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Työskentelemme asukaslähtöisesti. Hoitotyössä lähtökohtana on asukkaan voimavarat ja niiden hyödyntäminen, kaikki hoitajamme ovat saaneet koulutuksen kinestetiikkaan. Työskentelemme kuntouttavalla työotteella ylläpitäen asukkaiden aktiivisuutta ja toimintakykyä.

Tarjoamme sinulle osaavan, kehittämismyönteisen ja mukavan työyhteisön, jossa toimimme yhteisöohjautuvasti. Teemme tiimityötä ja autamme toinen toistamme tasapuolisesti. Pääset itse vaikuttamaan työn sisältöön ja työpäivään sisältyvien tehtävien organisointiin. Kehitämme toimintaamme jatkuvan kehittämisen periaatteilla. Työnantajana Helsingin kaupunki on joustava ja työn sekä henkilökohtaisen elämän yhteensovittamista tuetaan mahdollisuuksien mukaan. Ryhmäkodeissa käytetään yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työkokemusta osaston toiminnan luonnetta vastaavien tehtävien hoitamisesta. Lisäksi hakijalta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava).

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016)

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sanna Paavola, puh. 040 176 2641 Vastaava sairaanhoitaja Airi Salonen, puh. 050 402 0874

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476726
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki