(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Kivistön kuntoutus- ja arviointiyksikkö, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Kivistön kuntoutus- ja arviointiyksikkö

Jaspiskuja 12, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 17.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 15.12.2019

Etsimme Vanhusten erityisasumisen Kivistön kuntoutus- ja arviointiyksikköön lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kuntoutuksen ja lyhytaikaishoidon motivoitunutta tiimiä. Haemme positiivista, innostunutta ja ammatistaan ylpeää lähihoitajaa. Toivomme, että sinulla on halu kehittää ammatillista osaamistasi ja ikäihmisten hoitotyötä.

Kivistön 30-paikkainen kuntoutus- ja arviointiyksikkö tarjoaa lyhytaikaisjaksoja ja tehokuntoutusta vantaalaisille ikääntyville. Yksikkö muuttaa syyskuussa 2019 Myyrmäkeen valmistuviin uusiin tiloihin. Lyhytaikaisjaksot ovat kestoltaan muutamasta päivästä kahteen viikkoon kun taas tehokuntoutujien jaksot kestävät jopa kolme kuukautta. Tavoitteidemme mukaan olemme töissä kuntoutujia ja heidän läheisiään varten. Toteutamme kuntoutujille aktiivista arkea edistäen heidän toimintakykyään, mahdollistaen näin kotona selviämisen mahdollisimman pitkään.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme. Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko  (3-vuorotyö)


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies, Susanna Kajanto
P. 040 8290280, susanna.kajanto@vantaa.fi

 Vs. hoivan resurssipoolin esimies, Sanna Mikkola
P. 040 642 9395

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.