Lähihoitaja, Kivelän seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Kivelän seniorikeskuksen osastolle 12 lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 31.5.21 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kivelän seniorikeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Osastolla on 20 asukaspaikkaa, pääasiassa muistisairaille.

Meillä olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluvat lähihoitajien lisäksi sairaanhoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, kulttuuriohjaaja, sosiaaliohjaaja ja lääkäri. Hoitotyössä painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa muun muassa kinestetiikan keinoin. Työkavereina sinulla on värikäs porukka alan ammattilaisia, jotka hyödyntävät koulutuksensa lisäksi työssään huumoria ja yhteen hiileen puhaltamista. Meille on tärkeää, että osastollamme on hyvä tekemisen meininki ja mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä.

Osaston tiimiin kuuluu myös laitoshuolto, joka vastaa osaston siisteydestä ja ruokahuollosta. Asukkaiden hoidon suunnittelu tapahtuu RAI-arvioinnin pohjalta. Käytämme nyt Apottia kirjaamisessa.

Kehittämisen kohteena meillä on erityisesti yhteisöllisyys ja asukkaiden tarkoituksellinen arki. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan.

Työ on kolmivuorotyötä viikonloput mukaan lukien. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi.
Mikäli sinulla on taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista edistävästi ja olet innostunut työskentelemään ikäihmisten parissa olet etsimämme henkilö.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tule meille mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea!

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sari Harakka, p. 050 582 0486

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450088
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki