(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Kissanmaan kotihoito
Kotihoito- ja asumispalvelut, Kotihoito Kissanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kotihoidon työntekijä työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta, vastuullisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Kissanmaan kotihoidossa suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen.

Työskentely tapahtuu kotihoidossa kahdessa vuorossa: aamu- ja iltavuoroissa arkena ja pyhinä.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.
Valitulta edellytetään LOVe- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista, lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kotihoidon esimies Ulla SIniranta ulla.siniranta@tampere.fi
p. 050 596 7538