(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Kirkkonummelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluaisitko juuri sinä olla kehittämässä ja toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea? Nyt saat siihen mahdollisuuden ja vieläpä ihan mahtavissa puitteissa! Kyseessä on juuri valmistunut ikäihmisten hoivakoti, joka tarjoaa asukkailleen mukavia virikkeitä sisältäviä asumispalveluita vuoden jokaisena päivänä. Upeiden sisätilojen lisäksi kohteessa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, joista myös sinä pääset työn teon lomassa nauttimaan! Jos tämä kuulostaa sinunkin mielestäsi mukavalta, suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän loppuun. Saattaa olla, että kohta jo löydätkin itsesi uudesta työpaikasta! 

Etsimme nyt lähihoitajaa asiakasyrityksellemme Kirkkonummelle! Kyseessä olisi noin puolen vuoden mittainen sijaisuus täysillä tunneilla ja 2-vuorossa. Halutessasi työsuhteelle voi tämän pätkän jälkeen olla jatkoa. Aloittaa voit vaikka heti. 

Yli kolme kuukautta kestävässä kokoaikaisessa työsuhteessa maksamme sinulle ylimääräisen 200€ suuruisen bonuksen. Nyt jos koska kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen! 

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia hoivatyön tehtäviä. Hoidat kokonaisvaltaisesti asukkaita, kohdaten jokaisen yksilönä. Vastaat asukkaiden terveydentilan arvioinnista, huolehdit lääkehoidosta sekä olet parhaan mahdollisen hoivan mahdollistamiseksi aktiivisesti yhteydessä omaisten kanssa. 

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan tätä paikkaa täyttäessä. Voimassa ja valmiina olevat lääkeluvat ja hygieniapassi ovat plussaa, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä ikäihmisten parista, mutta asenne kuitenkin ratkaisee!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660