Lähihoitaja kevät-/kesäsijaisuuteen Tampereelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haemme nyt toiminnallisen työotteen omaavaa lähihoitajaa tai alan opiskelijaa kevät-/kesäsijaisuuteen asiakaskohteeseemme Tampereelle. Työsuhteen jatko tämän jälkeen on mahdollinen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on vammaisille henkilöille suunnattu ympärivuorokautinen palvelutalo. Osa asukkaista asuu kohteessa vakituisesti ja osa lyhytaikaisemmin. Jokaisella asukkaalla on oma, tilava asunto. Palvelutalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen läheisyydessä. Kohteessa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ja tukea vammautuneille henkilöille heidän yksilöityjen tarpeidensa mukaisesti. 

Sijaisuudessa lähihoitajan työnkuvaan kuuluu pääasiassa asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, virike- ja päivätoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniassa avustaminen ja siitä huolehtiminen, ruokailuissa avittaminen sekä lääkehoidon tehtävät. Jos sinulta ei löydy voimassa olevia lääkelupia, ne on mahdollista suorittaa kohteessa kuntoon. Työ on lähtökohtaisesti 2-vuorotyötä, mutta yövuorojen tekeminen on myös mahdollista. Tarjolla on täydet työtunnit.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3-osaa opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija (väh. 60 osp suoritettuna). Lisäksi aiempi työkokemus vammautuneiden henkilöiden parissa toimimisesta katsotaan eduksi. On mahtavaa jos sinulta löytyy jo lääkeluvat, mutta ne eivät ole välttämättömät. Työssäsi saat aina omalta tiimiltä ja esimieheltä apua! 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan sijaisuuden kohteessa, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen. Huumorintajuiset työkaverisi sekä kohteen esimies ovat tukenasi koko sijaisuutesi ajan meidän MediPowerin HR-tiimin lisäksi.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. Palkkaus sop. mukaan. Tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan, ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa esittelyn itsestäsi meille vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme tämän lähihoitajan sijaisuuden heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549949
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere