(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Esperi konserniin kuuluva Hoitokoti Koskikoti sijaitsee Jämsänkoskella ja koostuu kahdesta erillisestä yksiköstä. Hoitokoti Koskikoti on yhteensä 24-paikkainen mielenterveyskuntoutujien koti. Se sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla ja lähellä palveluita, joten kuntoutujat voivat helposti opetella toimittamaan omia asioitaan ja myös terveyspalvelut ovat heidän itsensä saatavilla. Koskikoti on vahvasti yhteisöllinen ja tarjoaa monipuolista kuntoutustoimintaa.

Haemme Hoitokoti Koskikotiin LÄHIHOITAJAA tai alan opiskelijaa osa-aikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on monipuolinen ja sisältää asukkaittemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää moniongelmaisten asukkaiden toimintakykyä.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta tai voit olla opintojesi loppuvaiheessa oleva lähihoitajaopiskelija. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemistä kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Nora Ruokostenpohja, nora.ruokostenpohja@esperi.fi p. 050 407 9306.

Hakuaika päättyy 30.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.