(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018
Saga Palvelutalo Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanaalin vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville ikäihmisille sekä 18-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Care kuuluu Esperi Care –konserniin.

Haemme Saga Kanalinrantaan LÄHIHOITAJIA töihin kesäksi ajalle 1.6.–31.8.2018. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta (myös alan opiskelijat huomioidaan), voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Johtaja Sanna Järvenpää, puh. 050 595 2618 tai sanna.jarvenpaa@sagacare.fi.

Hakuaika päättyy 31.3.2018.

Saga Care on Savuton Työpaikka.