(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Esperi Hoivakoti Paatela tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Muuramessa. Hoivakoti Paatela tarjoaa turvallisen kodin, jossa arki on yhteisöllistä ja kiireetöntä. Kodissa on yhteensä 29 asukaspaikkaa. Lähtökohtana on ihmisen itsenäisyys ja omatoimisuus, joita avustavien toimien tulee tukea. Toiminta-ajatuksen keskeisiä sisältöjä ovat taiteiden, luonnon ja ihmisen aktiivinen vuorovaikutus elämän loppuun saakka. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen tueksi.

Haemme Paatelaan reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5.–30.9.2018. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitajan pätevyystason mukaisesti mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajilta lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa Yksikönpäällikkö Katri Oksanen iltapäivisin numerosta 045 7750 7741, tai sähköpostitse katri.oksanen@esperi.fi. Lisätietoja voi kysyä 25.4. saakka sähköpostitse tai puhelimitse iltapäivisin, 2.5 - 6.5. sähköpostitse ja 7.5 - 15.5. taas sähköpostitse tai puhelimitse iltapäivisin.

Hakuaika päättyy 15.5.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.