(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Villa Niemi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Oletko vailla kesä- tai keikkatöitä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Hoivakoti Villa Niemi on lämminhenkinen kolmen yksikön talo Pitkäniemen alueella. Hoivakotimme tarjoaa kodin ikääntyneelle sekä mielenterveyskuntoutujille joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee se, että sijaitsemme kauniissa Pyhäjärven rantamaisemassa. Järjestämme lisäksi säännöllisesti retkiä sekä toimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen.

Etsimme parhaillaan joukkoomme uusia lähihoitajia sekä alan opiskelijoita kesä- ja keikkatöihin Villa Niemen kahteen eri yksikköön. Saarnikodissa tarjoamme ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista. Kuusamakodissa tarjoamme asumispalveluja muistisairaille sekä psykogeriatrisille asukkaille.

Pystymme tarjoamaan sinulle neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista, mutta osa-aikaisuus on neuvoteltavissa. Ymmärrämme että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 15.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Riikka Harjula, 050 409 7145, riikka.harjula@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.