(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Saga Käpylinna
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Saga Käpylinnan ryhmäkoti tarjoaa senioreille tehostettua asumista. Ryhmäkoti on 24-paikkainen erityistä huolenpitoa tarvitseville. Ryhmäkoti on suunniteltu muistisairaille tai henkilöille, jotka tarvitsevat hoitajien välitöntä läheisyyttä. Ryhmäkodissa on viihtyisät ja esteettömät yhteiset tilat, sekä rajattu piha-alue. Käpylinnan ryhmäkodissa korostuu kuntouttava työote ja moniammatillinen yhteistyö. Ryhmäkodissa työskentelee sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja lähihoitajien lisäksi vapaa-ajanohjaaja. Talostamme löytyy myös ravintola, jossa voi edullisesti syödä aamupalan ja lounaan. Talosta löytyy myös uima-allas ja kuntosali, jota henkilökunta voi käyttää maksutta työajan ulkopuolella.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Työ on kokoaikaista kaksivuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Lähihoitajana huolehdit osaltasi asukkaan kuntoutuksen toteutumista yhteistyössä muun henkilökunnan ja omaisten kanssa sekä osallistut viriketoiminnan ja ulkoilun toteutukseen.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (50%)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten kanssa toimimisesta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä/Sagassa puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 26.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Lakka, riikka.lakka@sagacare.fi

Esperi/Saga on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.