Lähihoitaja kesätyöhön, Rovaniemi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme on tarkoitettu nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Tiimiimme kuuluu 13 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Esperi Koti Sarkassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki Sarkan arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle kolmen tai neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista kaksivuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista, monipuolista ja kuntouttavaa hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden tukemisessa ja kuntouttamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Valmistamme ruoat asukkaiden kanssa, joten ruoanlaittotaitoa tulisi olla.  Retkeilemme myös paljon ja kuljemme erilaisissa tapahtumissa, joten ajokortti tulisi olla.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Piia Ollila, 050-3245077, piia.ollila@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253498
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi