(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Koti Kaapontupa
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla tai mahdollisesti voit aloittaa jo ennen kesää, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme on tarkoitettu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Hoitokoti Kaapontuvalla meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoitokodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikaista ja painottuu aamuvuoroihin. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista kuntoutus- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme ajokortin, kokemuksen ja viriketoiminnan.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 23.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Minna Arvola, 050 4369 496, minna.arvola@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.