(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivapalvelukeskus Hoivia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Esperi Hoivapalvelukeskus Hoivia Hämeenlinnassa tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Hoivakodissa on 69 asukaspaikkaa. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Hoiviassa toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan. 

Haemme nyt Hoiviaan kahta innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen kesätyösijaisuuteen ajalle 1.6.-31.8.2019. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä sisältäen aamu-, iltavuoroja, yövuoroja sekä viikonloppuja. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parissa


Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Hoivian yksikönpäällikkö Riina Rantanen, riina.rantanen@esperi.fi, puh. 050-4328434, tiedusteluihin vastaan puhelimitse arkisin klo.10.00-14.00.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.