(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Paatela
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Esperi Hoivakoti Paatelassa on 22 kodinomaista asumispaikkaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille sekä muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen tueksi.

Haemme nyt Hoivakoti Paatelaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön määräaikaiseen kesätyösijaisuuteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa jatkuen syyskuun lopulle. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • 1-5 vuoden työkokemusta sekä vanhustyön, kuntoutuksen tai sairaanhoidon ja huolenpidon koulutussuuntautumista

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Katri Oksanen, katri.oksanen@esperi.fi tai puhelimitse iltapäivisin numerosta 04577507741.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.