(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Omenapiha
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme, Esperi Hoivakoti Omenapiha, on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu 12 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Hoivakoti Omenapihassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Omenapihassa on hyvä välitön ilmapiiri. Meillä viihtyvät asukkaat, omaiset ja työntekijät. Omenapihassa kaikki hoitajat ovat käyneet validaatiokoulutuksen. Validaatio on vuorovaikutusmenetelmä kohdata muistisairas asukas arvostavasti ja ymmärtävästi. Omenapihan hoitajat hyödyntävät validaation auttamismenetelmää arjen tilanteissa ja toimissa. Menetelmä helpottaa vuorovaikutusta ja parantaa muistisairaan elämälaatua. On tärkeää, että elämä kodissa antaa virikettä ja mielekästä tekemistä ja tuo asukkaan terveet puolet esiin. Moni osaa vielä tiskata, taitella pyykkejä ja lakaista lattiaa, tehdä kodin pikkuaskareita yhdessä hoitajien kanssa. Elämä kodissa on lämminhenkistä, hyvässä ilmapiirissä yhdessä tekemistä ja hoitajien työtapa on tässä kodissa jatkuvaa validaatiota.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle kolmen-neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista painottuen aamuvuoroihin. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. 

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme erikoistumis- ja muistihoitajan opinnot sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä, validaatio-menetelmästä ja viriketoiminnasta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tuula Ojala, puh. 0504548222, tuula.ojala@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo