(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Linnea
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Oletko kesätöitä vailla oleva Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija? Etsimme joukkoomme hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme alta!

Hoivakoti Linnea on tarkoitettu ikäihmisille. Meillä on yhteensä 4 ryhmäkotia ja tiimeihimme kuuluu useita osaavia hoivatyön ammattilaisia. Hoivakoti Linneassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Hoivakotimme sijaitsee vanhan Pikonlinnan sairaalan remontoiduissa tiloissa. Olemme luonnon keskellä järvimaisemissa. Järjestämme kesäisin ulkoilua, kahvihetkiä ja erilaisia tapahtumia Pikonlinnan kauniissa puutarhassa.

Haemme kesän ajaksi joukkoomme uutta työkaveria lähihoitajan tehtävään. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle kolmen tai neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön, jonka aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on kokoaikaista 2- tai 3-vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja 60op
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.19.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mari Kotkaslahti, p. 045 2020338, mari.kotkaslahti@esperi.fi. 

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.