(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Kaari
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Esperi Hoivakoti Kaari on Joutsassa, Joutsansalmen läheisyydessä sijaitseva ikäihmisten sekä muistisairaiden hoivakoti. Tiimiimme kuuluu osaavat hoivatyön ammattilaiset. Hoivakoti Kaaressa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Haemme määräaikaiseen kesätyöhön työstään innostunutta lähihoitajaa. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Työ on kokoaikaista 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi opintoja (2/3), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta. Arvostamme lisäksi musiikillista lahjakkuutta sekä kiinnostuneisuutta sekä innokkuutta viriketoiminnan järjestämiseen.

Hoivakoti Kaareen kannattaa hakea, ei pelkästään mielenkiintoisten työtehtävien ja osaavan tiimin vuoksi, vaan siksi, että Esperillä haluamme panostaa hoivan laatuun sekä arvokkaaseen henkilöstöömme. Lisäksi tarjoamme Hoivakoti Kaaressa normaalipalkan lisäksi erikseen määriteltyä Kaari-lisää. 

Lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 26.5.2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Nora Ruokostenpohja, 050 407 9306, nora.ruokostenpohja@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.