(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Juventus
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Esperi Hoivakoti Juventus on kodinomainen pieni historiallinen yksikkö Joroisten kunnan Huutokoskella. Hoivakotimme tarjoaa kodin kahdeksalletoista ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen ja hoivan tarve. Erityisen yksiköstämme tekee se, että sijaitsemme kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemassa luonnon keskellä. Avaralla terassilla nautimme auringonpaisteella kahvista, raikkaasta ulkoilmasta ja linnunlaulusta.

Haemme nyt Hoivakoti Juventukseen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kesätyöhön.  Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Kerro hakemuksessasi, minkälaisesta kesätyöstä olisit kiinnostunut!

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 19.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Pirkko-Liisa Pylvänäinen, pirkko-liisa.pylvanainen@esperi.fi, 0406541511.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.