Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Joutsenon Suvanto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Oletko kesätöitä vailla oleva Lähihoitaja? Etsimme joukkoomme hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme alta! 

Esperi Hoivakoti Joutsenon Suvanto tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Joutsenon Suvanto on turvallinen ja viihtyisä koti Jänhiälän kylässä, Joutsenossa. Kodissa on yhteensä 16 asukaspaikkaa. Kodin yhteistiloissa harrastetaan, vietetään juhlia ja seurustellaan. Hoivakotia ympäröi iso, viihtyisä puutarha, joka mahdollistaa ulkoilun ympäri vuoden. Kodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Muistisairaiden hoitoon on kouluttauduttu TunteVa-toimintamallin ja logoterapian oppien mukaisesti. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma. Ateriat ja leivonnaiset valmistetaan yhdessä, kodin omassa keittiössä. Tiimiimme kuuluu 11 osaavaa hoivatyön ammattilaista, meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin.

Haemme kesän ajaksi joukkoomme uutta työkaveria lähihoitajan tehtävään. Tarjoamme sinulle neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön, jonka aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on kokoaikaista kolmivuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjut Repo, 050 330 7505 tai marjut.repo@esperi.fi 

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241717
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joutseno