(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Jaatilanranta
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Esperi Hoivakoti Jaatilanrannassa eletään lämminhenkistä ja toiminnallista arkea. Meillä on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja vammautuneille. Vakituisen asumisen ohella hoivakotimme tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua ja päivähoitoa. Jaatilanrannassa toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesätyöntekijöitä lähihoitajan tehtävään. Työ on luonteeltaan kokoaikaista 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti toukokuun lopulla jatkuen elo-syyskuulle.

Tehtävänkuva sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 28.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Nora Ruokostenpohja, 050 407 9306, nora.ruokostenpohja@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.