(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Hopeapaju
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Hei lähihoitaja tai hoiva-alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Yksikkömme Esperi Hoivakoti Hopeapaju Ruskeasuolla on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu osaavia ja suurella sydämellä hoivatyötä tekeviä työntekijöitä. Hoivakoti Hopeapajussa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Yksikkömme sijaitsee Keskuspuiston tuntumassa joka mahdollistaa ulkoilun luonnossa ikäihmisten kanssa.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (lähihoitaja tai sairaanhoitaja) (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme hoitotyön kokemuksen ja viriketoiminnan suunnittelun ja toteuttamisen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 21.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Maija Hynninen, 0505150206, maija.hynninen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.