(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoitokoti Pajusirkku
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Esperi hoitokoti Pajusirkku, Turun Pansiossa tarjoaa asumispalveluita kehitysvammaisille asiakkaille ympärivuorokauden. Pajusirkku on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Pajusirkussa on yhteensä 15 asiakaspaikkaa. Pajusirkku sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Turun keskustan läheisyydessä. Pajusirkun toiminta on alkanut syksyllä 2018.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoito- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.2019 mennessä

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Poikonen, riikka.poikonen@esperi.fi, 050 472 5519 (ark. 10-15) 

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.