(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoitokoti Kasperi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa ja toiminnallisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme, Hoitokoti Kasperi, on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joilla on kehitysvamma. Hoitokoti Kasperissa meille tärkeää on se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme, mahdollistaaksemme mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän arjen. Tärkein työkalumme on oma persoonamme ja teemme työtämme suurella sydämellä. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi, mahdollisesti pidempäänkin, joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle vähintään kolmen kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista 2- tai 3-vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä tilanteesta riippuen on mahdollisuus jatkaa kokoaikaisena, keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Lasten ja nuorten arki on aktiivista, joten kuljemme talon ulkopuolella paljon ja kehittelemme toimintaamme. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3) tai muun soveltuvan alan tutkinto tai riittävästi opintoja.
  • voimassa olevaa hygieniapassia.
  • reipasta ja positiivista asennetta, vastuuntuntoisuutta, avoimuutta uusiin asioihin ja rohkeutta tuoda erilaisia näkökulmia esiin.
  • taitoa työskennellä yksin ja ryhmässä.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvamma-alalta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Marita Uusitalo, 040 536 5155, marita.uusitalo@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.