(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, kesätyö
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Sykkiikö sydämesi hoivatyölle? Olisitko halukas olemaan osana meidän huippua kesätyöporukkaa, jotka omalla osaamisellaan auttavat asiakasyrityksiämme läpi kesän kiireiden? Etsimme nyt lähihoitajia kesäsijaisuuksiin kohteisiimme vanhus-, vammais- sekä kuntoutuspuolelle. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä kauttamme keikkatöitä pääkaupunkiseudulle sekä kehyskuntiin!

Työnkuvaus:

Kohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja, vanhus- sekä vammaispuolella. Työ pitää sisällään monipuolisesti lähihoitajan työtehtäviä. Tarkempiin työtehtäviin koulutetaan ja perehdytetään etukäteen. Lisäksi oma erityisosaaminen vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiin!

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Parhaimmat paikat viedään käsistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi

Lisätietoja:


Vilma Heino
p. 040 621 4660

Miia Kulmala
p. 044 740 0024