(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, kesätyö
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme lähihoitajia kesäsijaisuuksiin kohteisiimme vanhus-, vammais- sekä kuntoutuspuolelle. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä kauttamme keikkatöitä pääkaupunkiseudulle sekä kehyskuntiin!

Työnkuvaus:

Kohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja, vanhus- sekä vammaispuolella. Työ pitää sisällään monipuolisesti lähihoitajan työtehtäviä. Tarkempiin työtehtäviin koulutetaan ja perehdytetään etukäteen. Lisäksi oma erityisosaaminen vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiin!

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. 

Keikkaringissämme sinulla on käytössä puhelinsovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja myös nopealla aikataululla ja niitä vuorojahan meillä riittää. 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si sähköpostitse jollekin meistä:

vilma.heino@medipower.fi
miia.kulmala@medipower.fi

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä esittää toiveita palkan suhteen.


Lisätietoja:


HR-Trainee Vilma Heino
040 621 4660

HR-Trainee Miia Kulmala
044 740 0024