Lähihoitaja, kesätyö, Tuettu senioriasuminen
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Hei sinä alan opiskelija tai vastavalmistunut lähihoitaja, tule meille kesän ajaksi töihin!
Haemme vielä sijaisia kesälomakauden ajaksi. Sijaisuuden pituudesta sovimme yhdessä kanssasi ja tämän takia aloitammekin haastattelut jo hakuajan aikana.

Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen Tuettu senioriasuminen on osa Leppävaaran kotihoitoa. Tuetussa senioriasumisessa työskennellään moniammatillisesti ja itseohjautuvasti. Työskentelyssä hyödynnetään asiakkaan omia tavoitteita toimintakyvyn parantamiseksi arjen toimissa.

Teemme tiivistä yhteistyötä Leppävaaran kotihoidon sisällä. Meillä Leppävaaran kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Lähihoitajan työ tuetussa asumisessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Haku täytetään heti soveltuvien tekijöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työpaikan nimi: Tuettu senioriasuminen, Leppävaaran kotihoito
Työaika: 114 h 45 min / 3 vko
Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Tehtävää voi hakea myös lähihoitajaopiskelija, joka on hyväksytysti suorittanut kasvun tukemisen sekä hoito- ja huolenpidon opinnot, työssäoppimisen jaksot, lääkehoidon opinnot sekä lääkelaskut.
Lisäksi tehtävää voi hakea sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna 60 opintopistettä ja hyväksytyt harjoittelujaksot terveydenhuoltoalan kohteessa sekä hyväksytyt lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja sujuvaa suomenkielen taitoa potilasturvallisuuden varmistamiseksi.
Arvostamme kokemusta hoivatyöstä sekä ruotsinkielentaitoa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot