Lähihoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Hei sinä lähihoitaja tai alan opiskelija, muuttuivatko kesäsuunnitelmasi?

Meille Leppävaaran kotihoitoon tarvitaan vielä kesätyöntekijöitä eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 14.6. - 30.9.2021 tai muulle sinulle sopivalle ajanjaksolle.

Toimipisteemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteissa Säterinkatu 3 ja Huvilinnantie 4.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa. Pyrimme suunnittelemaan työvuorot työntekijän toiveita kunnioittaen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työn aloitusaika on sovittavissa sen mukaan miten olisit käytettävissämme.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ajokorttia ja sujuvaa suomenkielen taitoa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tervetuloa joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot