Lähihoitaja, kesätyö, kotihoidon resurssipooli
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Tule kesätöihin kotihoidon resurssipooliin!

Resurssipoolin lähihoitajana tulet työskentelemään alueellisen kotihoidon alueilla asiakastyötarpeen mukaan. Kunkin päivän alue ilmoitetaan aamulla klo 7.00 aikaan. Kannustamme aloittamaan työskentelyn suoraan osoitetulta alueelta.

Lähihoitajan työ kotihoidossa sisältää asiakkaan perushoitoa sekä pieniä sairaanhoidollisia toimenpiteitä hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Työskentely tapahtuu asiakkaiden kotona. Työssä käytetään Lifecare- ja Hilkka-järjestelmiä päivittäin.

Tehtävässä edellytetään lähihoitaja tutkintoa tai vastaavaa toisen asteen tutkintoa, alan opiskelijat huomioidaan haussa. Haastatteluja ja valintoja tehdään koko haun ajan 31.5.2020 asti.
Tervetuloa joukkoomme!

Työpaikan nimi: Kotihoidon resurssipooli
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija
Tehtävässä edellytetään: B-ajokorttia
Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan.
Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot