(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (kesätyö), Hoivakoti Tanhuakoti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Esperi Hoivakoti Tanhuakoti Hämeenlinnassa tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. 22-paikkainen Tanhuakoti on erikoistunut muistisairaiden ikäihmisten hoitoon. Tanhuakodissa toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan.  Tanhuakoti on työpaikkana hyvin suosittu, sillä meidän työyhteisöön on helppo tulla.

Haemme nyt Tanhuakotiin kahta (2) innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön kesäsijaisuuteen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja sekä  viikonloppuja. Työ alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan, jatkuen 31.8.2019 asti.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Tanhuakodin yksikönpäällikkö Päivi Vainikainen, paivi.vainikainen@esperi.fi, puh. 050-3036205. Tiedusteluihin vastaan puhelimitse arkisin klo.10.00-14.00.

Esperi on Savuton Työpaikka.