(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (kesätyö), Hoivakoti Ratina, Tampere
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Olemme Hoivakoti Ratina, 28-paikkainen ikäihmisten tehostettu yksikkö, vesistöjen keskellä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Me panostamme arjessamme asukkaidemme ja työkavereidemme jatkuvaan kohtaamiseen. Kotimme on sydämen koti. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt hoivakoti Ratinaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen kesälomasijaisuuteen tai tuntityöhön toukokuusta syyskuulle. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.19.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Krista Ojala, krista.ojala@esperi.fi, puh.nro. 0504128355 parhaiten puhelimitse tavoittaa arkisin klo 10-14 välillä.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.