Lähihoitaja (kesätyö), Hoivakoti Paatela, Muurame
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Paatelassa on 22 kodinomaista asumispaikkaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille sekä muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen tueksi. Voit tutustua tarkemmin yksikköön täällä.

Haemme nyt Hoivakoti Paatelaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen kesätyösijaisuuteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa jatkuen syyskuun lopulle. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!
  • 1-5 vuoden työkokemusta sekä vanhustyön, kuntoutuksen tai sairaanhoidon ja huolenpidon koulutussuuntautumista

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 24.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Katri Oksanen, katri.oksanen@esperi.fi tai puhelimitse iltapäivisin numerosta 04577507741.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220539
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite