(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (kesätyö), Hoivakoti Lounatuuli, Mikkeli
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Lounatuuli tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoivaa mikkeliläisille sekä ulkopaikkakuntalaisille ikäihmisille uusissa tiloissa Mikkelin Visulahdessa. Lounatuulessa on yhteensä 42 asuntoa ja tilavat, värikkäiksi sisustetut oleskelu- ja ruokailutilat. Periaatteena on turvata jokaiselle asukkaalle kodinomainen ja virikkeellinen asuminen sekä hoiva, kunnioittaen asukkaan omia elämänarvoja. Kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella pyritään säilyttämään asukkaiden omatoimisuus mahdollisimman pitkään. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Esperi Hoivakoti Lounatuuleen innokkaita ja auttavaisia LÄHIHOITAJIA, LÄHIHOITAJA- TAI SAIRAANHOITAJAOPISKELIJOITA tuntityöntekijöiksi eri mittaisiin vuosilomasijaisuuksiin kesäksi 2019. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus tarjota osa-aikaista tuntityötä myös ennen kesälomasijaisuutta.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 31.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Marjut Ilmoniemi, marjut.ilmoniemi@esperi.fi, 044 7202722.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.