(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (kesätyö), Hoivakoti Aapo, Nurmijärvi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Hoivakoti Aapo Nurmijärvellä tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille. 30-paikkainen hoivakoti sijaitsee luonnonläheisellä laidunmaalla Nurmijärven kirkonkylän tuntumassa. Asukkaita kannustetaan osallistumaan kaikkeen kodin toimintaan, huomioiden jäljellä olevat voimavarat ja jaksaminen. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt Hoivakoti Aapoon innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA/LÄHIHOITAJAOPISKELIJAA kesätyösijaisuuteen kesäkuun-elokuun väliselle ajalle. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekrytoiva esimies Sari Lehtosuo, puh. 0505150953, sari.lehtosuo@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.