(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, kesätyö, Espoon sairaala, osasto 4, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Työavain 2-84-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.05.2018 (päättyy 30.09.2018)
Hakuaika päättyy 22.02.2018 kello 15:45
Espoon sairaala, osasto 4, Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme lähihoitajia kesälomakauden sijaisuuksiin Espoon sairaalan osastolle 4. Osastolla hoidetaan infektiosairauksien lisäksi keuhkoahtaumaa ja sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita sekä geneerisiä potilaita.

Lähihoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito- ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, kuntoutus jatkuu toipumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tietojärjestelmiin perehdytetään.

Espoon uusi sairaala on avattu maaliskuussa 2017 Jorvin kampukselle. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Yhden hengen huoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa. Sijaisuuksia on tarjolla eri pituisina.

Espoon sairaala on savuton työpaikka

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokonaistilanteiden hahmottamista ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja.

1.3.2018 astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 2119,17€ /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h 15min /3 vko, kolmivuorotyö

Lisätietoja tehtävästä

Osastonhoitaja Eija Salomaa
0468773114