(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesätöihin vammaistyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme kesätöihin Turkuun fyysisesti vammaisten tehostettuun palveluasumiseen lähihoitajaa. Työ alkaisi mieluusti juhannusviikolla ja kestää ainakin elokuun puoleen väliin! Tarjolla on työtunteja 30-40 h/vko ja kyseessä on kolmivuorotyö. 

Kohde sijaitsee Uittamon kaupunginosassa, johon on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja paikka omalle autolle. Aamu- ja iltavuorot tapahtuvat klo 7-15 ja klo 14-22 välillä, yövuorot klo 21.45-7.45. Yksikössä on 15 asukaspaikkaa ja työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä. 

Odotamme hakijalta lähihoitajan tutkintoa ja mielellään aiempaa kokemusta vammaistyöstä. Hakijalla tulee olla myös voimassa oleva Valviran laillistus ja lain mukainen rokotesuoja. Toivomme ahkeraa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja hoidollisen osaamisen lisäksi. Myös suomenkielen osaaminen on välttämätöntä työssä onnistumisen kannalta.

Jos koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään ja haluat ympärillesi mukavan työyhteisön, niin laita pikaisesti hakemusta! Lisätietoja tarvittaessa: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717