Lähihoitaja kesätöihin Nurmekseen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Onko ihmisten parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Jos viihdyt rauhallisessa ympäristössä kuitenkin palveluiden äärellä, niin tästä voit napata itsellesi mahtavan sijaisuuden, kesä- tai jopa vakituisen työn! Mikäli taas keikkailu on enemmän sinun juttusi, niin onnistuu sekin! Sillä etsimme nyt lähihoitajaa asiakkaallemme Nurmeksen Porokylässä sijaitsevaan ikäihmisten, muistihäiriöisten ja pitkäaikaissairaiden hoitokotiin! Aloittaa voit esimerkiksi toukokuun aikana ja työn kesto sovitaan omien toiveidesi mukaan. 

Työnkuvaus: 

Asukkaiden kanssa työskennellään 14- paikkaisessa viihtyisässä omalla pihalla varustetussa hoivakodissa, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista. Asiakaskunta koostuu ikäihmisistä, muistihäiriöisistä sekä pitkäaikaissairaista. Ryhmäkoti sijaitsee Nurmeksen Porokylässä lähellä palveluita, joita hyödynnetäänkin arjessa asukkaiden kanssa tehokkaasti. Työssä käytetään kuntouttavaa työotetta, jolla tuetaan asukkaiden omatoimisuutta ja myös tilat on suunniteltu liikuntarajoitteisille toimiviksi. Mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä tai 3-vuorotyötä, tai mikäli yötyö on sinun juttusi, onnistuu sekin!

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan ja toteuttamaan laadukasta arkea kodinomaisessa ympäristössä yhdessä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen tiimin kanssa. Työkaverit ottavat sinut läpmimästi vastaa ja sinut perehdytetään työtehtäviin huolellisesti. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja hyödyntää omia vahvuuksiasi. Saat itse vaikuttaa omiin työaikoihisi ja toivoa juuri sinulle sopivia työvuoroja. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen opiskelija. Arvostamme suuresti aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi muistisairaiden parissa työskentelystä, mutta reipas asenne ja aito kiinnostus työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Sinulta toivomme hyviä sosiaalisia taitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Kohde edellyttää sijaintinsa vuoksi autolla liikkumista!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työskentelystä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452500
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmes