Lähihoitaja kesätöihin ikäihmisten pariin, Espoo
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Liity MediPowerin iloiseen joukkoon! Meillä olisi nyt avoinna kaksi lähihoitajan paikkaa n. 1kk kesäsijaisuuksiin Espoon Saunalahdessa sijaitsevaan ikäihmisten hoivakotiin. Töitä on tarjolla ainakin 15.8.2021 saakka.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Länsi-Espoossa sijaitseva neljä ryhmäkotia käsittävä ikääntyneille suunnattu hoivakoti, joka tarjoaa asukkailleen tarpeesta riippuen sekä kevyempää palveluasumista että ympärivuorokautista hoivaa, ja lisäksi lyhytaikaista palveluasumista. Osalla yksikön asukkaista on muistisairauksia. Kohde on valoisa ja moderni, sillä se on valmistunut vain muutama vuosi sitten.

Halutessasi sinulla saattaa olla mahdollisuus jatkaa kohteessa kesäsijaisuuden jälkeenkin!

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu kesäsijaisuudessa pääasiassa perushoidolliset tehtävät kuten lääkehoito, hygieniassa ja ruokailussa avustaminen, viriketoiminnan toteuttaminen sekä yleinen asukkaiden parhaan mahdollisen arjen turvaaminen yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Työ on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä. Voit esittää toiveita vuoroja koskien, joita haluaisit sijaisuuden aikana tehdä.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä palvelutaloympäristössä. Lääkehoito kuuluu tässä kesäsijaisuudessa työnkuvaan, jonka vuoksi sinulta tulisi löytyä voimassa olevat lääkeluvat.

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja autammekin sinua aina, kun sinulle tulee jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan työstäsi. Palkka myös maksetaan sinulle tiheään tahtiin 2 viikon välein perjantaisin! Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle joustavan kesätyömahdollisuuden, jossa pääset kehittämään itseäsi alan ammattilaisena ikäihmisten hoivan parissa. Työn aloituksen yhteydessä saat tiimiltäsi kunnollisen perehdytyksen, jonka avulla työn aloitus sujuu sulavasti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä kesätyöstä, niin laitathan meille hakemuksen jo tänään sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi kertoen itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien hoitajien löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474470
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo