Lähihoitaja kesäsijaisuuteen Vihtiin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

LÄHIHOITAJILLE TARJOLLA KESÄTÖITÄ VIHDISSÄ! Haemme nyt kahta lähihoitajaa joustaviin, n. 2-3 kk pituisiin kesäsijaisuuksiin Vihtiin ikäihmisten pariin. Kesäsijaisuuden aloitus on joustava touko-kesäkuun aikana, ja töitä on tarjolla vähintään 8.8.2021 saakka. 

Työn ja kohteen kuvaus:

Tämä ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava kohde sijaitsee Vihdin Kirkonkylän kauniissa, idyllisissä maisemissa sekä hyvien palveluiden äärellä. Kotoisa ja lämminhenkinen yksikkö tarjoaa pitkäaikaista tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kohteessa asustaa 21 ikäihmistä, joista osalla on muistisairauksia.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden yksilöllisen arjen tukeminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Perushoitotyön lisäksi erilaisten virike-aktiviteettien, ulkoiluhetkien ym. järjestäminen on osa työnkuvaa. Lisäksi työhösi voi kuulua omaisyhteistyötä. Työ on 2-vuorotyötä (aamu- ja iltavuorot) koko viikon akselilla ma-su. Saat kuitenkin itse vaikuttaa työaikoihisi, ja myös osa-aikainen työskentely on halutessasi mahdollista. 

Huom: Haemme kohteeseen erikseen myös yöhoitajaa (pelkkiä yövuoroja) kesä-elokuun ajalle.

Toivomme: 

Toivomme, että olet joko valmistunut Valviran nimikelaillistuksella varustettu lähihoitaja, tai vaihtoehtoisesti lähihoitaja- tai sairaanhoitaja-opiskelija, jolla on vähintään 2/3-osaa opinnoista suoritettuna. Eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja aloitteellinen asenne työntekoa kohtaan!

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi ja mukava esimies, jotka toimivat tukiverkostonasi kesätöiden aikana. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta aloituksesi sujuu sulavasti. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit kesäsijaisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi sivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta 044 716 4779! Hakemuksessasi tai viestissäsi voit kertoa työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi, sekä esittää palkkatoiveesi. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452309
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vihti