Lähihoitaja kesäsijaisuuteen (vammaistyö), Tuusula
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

Vammaistyöstä kiinnostunut lähihoitaja! Etsitkö itsellesi kesän ajaksi joustavaa sijaisuutta? Haemme nyt asiakasyksiköllemme Tuusulaan lähihoitajaa ainakin 31.7. saakka. Sijaisuuden aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat joustavat, ja sijaisuuden jatko elokuulle on myös mahdollinen näin halutessasi!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Tuusulassa, rauhallisella alueella sijaitseva vammaisille ja vammautuneille suunnattu valmennuskoti, jossa asukkaita kannustetaan mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen arjen askareissa. Yksikössä on kaksi ryhmäkotia, joissa on molemmissa noin 20 asukaspaikkaa, sekä tukiasumista noin 6:lle asiakkaalle. Kohteessa on sekä nuorempia, että ikääntyneempiä asukkaita. Osalla asukkaista on MS-tauti tai neurologisia sairauksia.

Työ pitää sisällään asukkaiden ohjaamista ja avustamista arjessa. Asukkaiden kanssa ulkoilu ja muussa monipuolisessa virike- ja harrastustoiminnassa avustaminen ovat oleellinen osa työtä. Lisäksi työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten hygieniassa avustamista sekä lääkehoitoa. Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan! Saat esittää toiveita työvuoroista, joita haluaisit tehdä sijaisuuden ajalla. 

Toivomme:

Toivomme, että olet Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, tai alan loppuvaiheen opiskelija (väh. 120 osp suoritettuna). Aiempi työskentely kehitysvammaisten tai fyysisesti vammautuneiden henkilöiden kanssa on plussaa, mutta ei pakollista. On mahtavaa, jos sinulta löytyy jo valmiiksi voimassa olevat lääkeluvat. 

Tarjoamme:

Työtehtäväsi tarjoavat mielenkiintoisen työviikon täysillä tunneilla ainakin kesä- ja heinäkuun ajan. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus ja työskentelyyn sopeutuminen sujuvat sulavasti.

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Me maksamme sinulle työstäsi hyvän korvauksen, ja palkka kilahtaa tilillesi aina 2 viikon välein perjantaisin. Meidän tiimi on tukenasi koko kesätyösi ajan, ja meidät saa aina helposti kiinni viestitse tai soittamalla. Rekrytointiprosessimme on nopea, ja järjestämme haastattelut helposti etänä, joten voit jutella kanssamme työstä lisää helposti vaikka omalta kotisohvaltasi! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä kesäsijaisuudesta, niin älä epäröi jättää meille hakemusta tai viestiä jo tänään! Voit jättää hakemuksesi sivuillamme tai sähköpostin kautta ellen.book@medipower.fi tai laittaa vaikka WhatsApp viestiä 044 7164 779. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1454598
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula