Lähihoitaja kesäsijaisuuteen, Mallusjoki
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisen hoitotyön parissa aivan ihanien, luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä tänä kesänä? Jos vastasit kyllä, kannattaa tämä lukea loppuun asti! Haemme nyt lähihoitajia eri pituisiin (1-3kk) kesäsijaisuuksiin Mallusjoelle. 

Työnkuvaus:

Tässä työkohteessa pääset työskentelemään ikäihmisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palveluasumisen parissa. Työtehtäviin kuuluu kuntouttavan hoitotyön lisäksi mukavaa puuhastelua yhdessä, kuten esimerkiksi leipomista sekä ulkoilua. Tässä kohteessa on tärkeää, että asukkaiden omatoimisuutta korostetaan. Kyseessä on 2-vuorotyö, joka tarjoaa tekijälleen vuoroja myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Aloitus tässä tehtävässä olisi omien mahdollisuuksiesi mukaan mahdollisimman pian ja työsuhteen kesto on joustavasti neuvoteltavissa. 

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, josta ei huumorintajua puutu! Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Asukkaiden kanssa yhdessäolon ohella pääset nauttimaan upeista ulkoilumahdollisuuksista. Sinun on mahdollista työllistyä kohteeseen MediPowerin kautta ja rekrytoitua suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Meillä MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen rekrytiimi koko työsuhteesi ajan. 

Toivomme:

Sinulta toivomme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parista. Hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee, joten missään tilanteessa ei kannata yhteydenottoa epäröidä. Voit olla jo valmistunut lähihoitaja, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat sekä koulutetut hoiva-avustajat otetaan tässä tehtävässä huomioon.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465579
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti, Orimattila