Lähihoitaja kesäsijaisuuteen (1-3kk) Turkuun
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Turkulainen superhoitaja! Etsitkö vielä joustavaa kesäsijaisuutta itsellesi? Meillä saattaisi olla sinulle tarjolla oiva mahdollisuus, sillä haemme nyt Turun Hirvensalossa sijaitsevaan ikäihmisten palveluasumisyksikköön lähihoitajaa kesäsijaisuuteen. Sijaisuuden kesto, aloitus ja lopetus ovat joustavia. Voit tehdä esim. 1-3kk pituisen sijaisuuden. Aloitus sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian!

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä Hirvensalossa sijaitseva palvelutalo tarjoaa sekä kevyempää, että tehostetumpaa palveluasumista yhteensä 60:lle ikäihmiselle. Jokaisella asukkaalla on oma kylpyhuoneella varustettu huone, ja lisäksi talossa on kattavat yhteiset tilat, joissa vietetään paljon aikaa. Osa kohteen asukkaista tarvitsee vain kevyttä tukea arkeensa, ja osa taas tarvitsee tehostetumpaa tukea päivittäisissä toiminnoissa. Osalla asukkaista on muistisairauksia. 

Haemme kohteeseen kesäsijaisuuteen lähihoitajaa tai alan opiskelijaa. Hoitajan työtehtäviin kuuluu hyvinvointia edistävän perushoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden huomiointi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Saat itse vaikuttaa työaikoihisi ja sijaisuuden kestoon. Lääkehoitoon osallistuminen ei ole välttämättömyys, mutta lääkeluvat ovat plussaa.

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan koulutusta, tai jo jonkin verran edenneitä opintoja. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija. On eduksi, jos sinulla on jo kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja reipas asenne sekä aito kiinnostus ikäihmisten hoitotyöhön!

Tarjoamme sinulle:

Tässä työkohteessa sinut ottaa vastaan ammattitaitoinen ja iloinen hoitotiimi, jonka kanssa pääset tekemään päivittäin töitä! Saat sijaisuuden aloituksen yhteydessä kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka myötä töiden aloitus sujuu vaivatta! Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta, ja me maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin. MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin sekä sijaisuuen ajan päivittäin. Haastattelut järjestetään turvallisesti ja helposti etänä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467290
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku