(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesälomasijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
Esperi koti Hannilanpirtti on avattu joulukuussa 2016. Hannilanpirtti tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista 15 kehitysvammaiselle henkilölle. Hannilanpirtti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella Kalajoella. Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Yhteiset ruokailu- ja seurustelutilat ovat avarat ja kodinomaiset. Autettuun asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen apu, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut ja monipuolinen harrastus- ja viriketoiminta.

Haemme Hoitokoti Hannilanpirttiin osa-aikaista LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen vuosilomasijaisuuteen kesän ajaksi. Pidempikin ajanjakso on myös mahdollista. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä sekä sosiaalista hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Eija Mäntylä, puh. 050-5709752, eija.mantyla@esperi.fi

Hakuaika päättyy 27.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.