(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, kesälomansijainen
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme nyt Mainiokoti Käpylään

LÄHIHOITAJAA

kesälomasijaisuuteen ajalle 1.6-31.8.2019, työ jatkuu mahdollisesti kesän jälkeenkin. 

Työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyötä, jonka perustana on asukaslähtöisyys ja omatoimisuuden tukeminen. Kuntouttava työote on meillä tärkeässä asemassa ja asukkaamme saavat asua kodissamme elämänsä loppuun saakka. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä. 

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhusten hoitotyöstä ja joko ammatillista tai harrastuksissa hankittua osaamista kuntouttavan virike- ja päivätoiminnan toteuttamiseksi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta ja suoritettua hygieniapassia. Työpaikkamme on savuton. 

Mehiläinen tarjoaa työntekijöilleen ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. 

Tervetuloa joukkoomme!