(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kesäloman sijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2017
Esperi Hoivakoti Kontiola tarjoaa ympärivuorokautisia hoiva- ja asumispalveluita ikääntyville. Kontiolassa on 16 asukaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Kontiola tarjoaa asukkailleen kodinomaisuutta, yksityisyyttä ja yhteisöllisyyttä sekä omanlaisen elämän toteutumista. Toimintaperiaatteena on kunnioittaa asukkaiden itsemääräämisoikeutta, tukea heidän toimintakykyään ja ylläpitää avoimet vuorovaikutussuhteet omaisiin ja läheisiin. Asukastyöstä vastaava henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen kesäloman sijaisuuteen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sekä päättyy sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjut Ilmoniemi, p.050 4617 452 tai marjut.ilmoniemi@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.