Lähihoitaja kesäksi (vk 25-31, kotihoidon asiakas)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme nyt lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa, kesäsijaisuuteen kotihoidon asiakkaalle Espooseen. Tulet työskentelemään päivittäin saman asiakkaan kanssa ja pääset kesän aikana kehittämään mielekkään hoitosuhteen arkituen ja aktiivisuuden parissa, sillä asiakas ottaa sinut mielellään mukaan esimerkiksi kesäkukkakaupoille tai tori käynneille! Kesäsijaisuus ajoittuu viikoille 25-31 ja sinulle on tarjolla täydet tunnit kaikille viikoille, lukuun ottamatta viikkoa 27.  Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan, noin viikon pituisen perehdytyksen. 

Tämän sijaisuuuden suoritettuasi saat 500 € suuruisen bonuksen!

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan kotihoidon asiakkaalle turvallista ja virikkeellistä elämää. Työtehtäviin kuuluu kaikki lähihoitajan päivittäiset työtehtävät asiakkaan tarpeista riippuen. Töitä tehdään yksin, joten työntekijältä toivomme reippautta tarttua toimeen. Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet tunnit. Asiakas pystyy itse neuvomaan, mutta on liikuntarajoitteinen.  

Tarjoamme:

Sijaisuuden aikana pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Puhelinsoiton päässä on lämminhenkinen työnjohto, joka toimii tukenasi sijaisuuden ajan. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -asiakkaaseen, jotta työnaloituksesi sujuu kivuttomasti. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti vain yhden puhelinsoiton päässä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit sijaisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi sivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessa voit kertoa työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi sekä esittää palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465019
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo