(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, kesäajan sijaisuuksia palvelutaloihin, 12 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Palvelutalot

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.05.2020 - 30.09.2020 tai sopimuksen mukaan


Haemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita sijaisuuksiin Vantaan vanhusten Erityisasumisen Palvelutaloihin ja varahenkilöstöön kesäksi 2020! Vantaan kaupungin palvelutaloja ovat Suopursun, Koivukylän, Metsotien, Heporinteen ja Pähkinärinteen palvelutalot. Opiskelijalla tulee olla vähintään hoito- ja huolenpidon opinnot hyväksytysti suoritettu. 

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä! Olet tervetullut osaksi työyhteisöämme kehittämään ja kehittymään yhdessä meidän kanssamme. Perehdytämme sinut tehtäviin!

Katso oheinen video Pähkinärinteen palvelutalostamme

Tarjoamme sinulle sijaisuuden, joka taipuu hyvin omiin kesäsuunnitelmiisi. Työn pituus on sovittavissa. Tervetuloa Vantaalle töihin!

Erityisasumisessa toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä ja palvelutarpeen mukaista hoitoa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin ja omaisten kanssa. Teet hoitotyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden arki on aktiivista ja heidän toiveisiinsa perustuvaa. Arvostamme positiivista otetta ikäihmisten kanssa työskentelyyn.

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Löydät meidät somesta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä) tai riittävä määrä lähihoitajan opintoja (vähintään hoito- ja huolenpidon opinnot hyväksytysti suoritettu)

Luemme eduksi: Love- lääkehoitoluvan, kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 12

Koeaika: Korkeintaan puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, 2 vuorotyö


Yhteystiedot:

Asumispalveluiden esimies/Resurssikeskus
Lehtonen, Terhi
0438258876
terhi.lehtonen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.