(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Keravalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Oletko lähihoitaja, joka etsii uusia tuulia, tai määräaikaista uutta työsuhdetta jossa laajentaa ja kehittää omaa osaamistasi uudenlaisten haasteiden parissa? Jos ihmisläheisyys on sinun valttikorttisi ja vammaistyöskentely kiinnostaa, meillä saattaisi olla täydellinen työ juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme Keravalle lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmin myös asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen. Kohde on kehitysvammaisille suunnattu ympärivuorokautinen palveluasumiskoti jossa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 12 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Kohde on uudehko moderni palvelukeskus, jossa asiakkaat voivat toteuttaa oman tyylistään tapaa asua ja olla. 

Työnkuvaus...

Työnkuvaan kuuluvat tehostetun palveluasumisen perushoidolliset tehtävät sekä lääkehoito. Asukaskunta koostuu kehitysvammaisista ja vammautuneista, joiden tukeminen ja arjen hallinta ovat avain asemassa työtehtävissä.

Modernissa palvelukodissa panostetaan virikkeelliseen yhteistoimintaan, jota myös yhteiset tilat ja ympäristö palvelevat optimaalisesti. Viriketoiminnan suunnittelu ja siihen osallistuminen kuuluvat viikottaisiin työtehtäviin.

Työkohteen hoitajamitoitus mahdollistaa asiakkaiden yksilöllisen kohtaamisen, sekä heille määriteltyjen yksilöllisten elämänsuunnitelun, - asumisen ja ohjauksen toteuttamiseen, jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaan. 

Toivomme, että hakijalta löytyisi...


- Lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus, mutta kelpuutamme myös loppuvaiheen opiskelijat

- Kokemus työskentelystä kehitysvammaisten kanssa (Ei pakollista, kaikkeen perehdytetään!)

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä positiivinen asenne


Tarjoamme sinulle...

MediPower tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joka maksetaan kahden viikon välein. Työnaloituksen yhteydessä saat kohteessa kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon. HR-tiimimme on tukenasi koko sijaisuuden ajan. Kohde itsessään tarjoaa aktiivisen työympäristön uusissa palvelutiloissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi!

Hakuprosessi:


Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä sähköpostitse miia.kulmala@medipower.fi. Voit olla yhteydessä myös WhatsAppin kautta p. 044 7400 024. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-Trainee Miia Kulmala

p. 044 7400 024